Fci 7100 Back Door

Post here if you need help with something related to fire alarms
LifeSafety29577
Registered User
Registered User
Posts: 1
Joined: Wed Apr 20, 2016 8:01 pm

Wed Apr 20, 2016 8:05 pm

Has anyone been able to successfully gain access to program the 7100-1D? I'm currently stir with two system with a customer whom want us to take over the central station. Does anyone have the ability to gain access without the current passcode?
Mkreilly26
New User
New User
Posts: 1
Joined: Mon May 16, 2016 9:26 am

Mon May 16, 2016 9:30 am

Could someone also pm me the passcode?
User avatar
U8oL0
Moderator
Moderator
Posts: 970
Joined: Tue Dec 16, 2008 6:28 pm
YouTube Username: jjinc24
Location: Colorado Springs, CO
Contact:

Mon May 16, 2016 11:57 am

Just a reminder of one of our rules:
P8.* Do not publically post panel access codes or backdoor instructions. If you need to ask or tell someone a code, do it over PM.
IntegrityTech
Registered User
Registered User
Posts: 1
Joined: Wed Sep 07, 2016 10:49 am

Wed Sep 07, 2016 10:56 am

I have a customer whom is trying to change monitoring and the level 4 password has been changed from the default and the installing company is now out of business. Is there a backdoor to change back to default? I have seen similar posts, can someone please PM me the process?
kaptainkurk6065l
Fire Alarm Technician
Fire Alarm Technician
Posts: 89
Joined: Thu Jun 13, 2013 3:09 pm
YouTube Username: firealarmtech
Location: Central MO

Sun Sep 11, 2016 4:23 pm

IntegrityTech wrote:I have a customer whom is trying to change monitoring and the level 4 password has been changed from the default and the installing company is now out of business. Is there a backdoor to change back to default? I have seen similar posts, can someone please PM me the process?
Unfortunately there is no way to change the level 4 programming code unless you know it.
You have to be an FCI ESD to do so.
Collecting "Farr' larms" since 2006.
sglamorris
New User
New User
Posts: 1
Joined: Sun Feb 05, 2017 3:40 am

Sun Feb 05, 2017 3:43 am

I know this is an older thread, but I am also needing the level 4 passcode for our panel. We are locked out of it currently and cannot locate password to unlock. Thank you.
FireFireFire
Registered User
Registered User
Posts: 1
Joined: Mon Apr 10, 2017 9:42 am

Mon Apr 10, 2017 9:46 am

ccs46 wrote:I found the Level 4, I sent you a PM Newton.
I know this is an older thread, but I am also needing the level 4 passcode for our panel. We are locked out of it currently and cannot locate password to unlock. Thank you.
User avatar
ccs46
Dedicated Participant
Dedicated Participant
Posts: 887
Joined: Sat Mar 08, 2014 7:09 pm
YouTube Username: ccs4646
Location: North Central Florida, USA

Mon Apr 10, 2017 4:22 pm

FireFireFire wrote:
ccs46 wrote:I found the Level 4, I sent you a PM Newton.
I know this is an older thread, but I am also needing the level 4 passcode for our panel. We are locked out of it currently and cannot locate password to unlock. Thank you.
Is it the default code? If you've been locked out of it, its more than likely been changed. Unless you know it, you have to get a tech to reset and unlock the panel for you.
Chris Sprague - Overseer of Sarcasm
QRFPFL
Registered User
Registered User
Posts: 1
Joined: Sun Jun 04, 2017 6:24 am

Sun Jun 04, 2017 12:37 pm

I am new to this forum and found it actually searching for the info on the 7100!! Great find for me great knowledge and conversations I see. Can someone please PM me the code as well?

Thank you in advance

MB-QRFPFL
Makusafe
Registered User
Registered User
Posts: 1
Joined: Thu Jul 20, 2017 8:45 am

Thu Jul 20, 2017 9:11 am

ccs46 wrote:
HRFiretek wrote:i know this thread is old, ccs46 can you please pm me the info as well, i am having same issues as above..

Thanks
PM Sent

Hate to revive this old tread, CCS46 would you be kind enough to share your wisdom, and PM the information to access the panel, I can seem to be able to get to level 4 with any of the codes I have on record

Thanks in Advance
ChanceGavin
Registered User
Registered User
Posts: 1
Joined: Thu Aug 24, 2017 3:39 pm

Thu Aug 24, 2017 3:43 pm

Sorry to bring this up again. I'm working on a new account and all my current fci passwords are not working. Can someone send the default level 4 password to make sure I have the correct one for an fci 7100? I would post what I believe to be the correct one but I know that's the correct way of doing it. Thanks in advance for the help!
Sprinkler_guy
Registered User
Registered User
Posts: 2
Joined: Wed Aug 23, 2017 6:38 pm
YouTube Username: Roman Pollock

Thu Aug 24, 2017 4:50 pm

I am also looking to find a way into a fci 7100. I just replaced the board with what was thought to be a new board. But it turns out it was used somewhere else. So the default level 4 code has been changed. And I just need a way to factory reset this thing so that it can be used. Thank you in advance for any help.
Sprinkler_guy
Registered User
Registered User
Posts: 2
Joined: Wed Aug 23, 2017 6:38 pm
YouTube Username: Roman Pollock

Fri Aug 25, 2017 9:46 am

ccs46 wrote:I found the Level 4, I sent you a PM Newton.
I am also looking to find a way into a fci 7100. I just replaced the board with what was thought to be a new board. But it turns out it was used somewhere else. So the default level 4 code has been changed. And I just need a way to factory reset this thing so that it can be used. Thank you in advance for any help.
Oreoman
Registered User
Registered User
Posts: 1
Joined: Wed Sep 13, 2017 4:40 pm

Wed Sep 13, 2017 4:52 pm

please need help obtaining back door password due to password was already changed by previous installer.
fireproguy
Registered User
Registered User
Posts: 1
Joined: Fri Sep 29, 2017 1:52 pm

Fri Sep 29, 2017 2:17 pm

Any info regarding level four access would sure be nice. Please PM me, we do have a client that needs our help and cannot get access since the installer is no longer available to help. We know how to scratch it and start over but seems silly and time consuming.
Post Reply