Reprogram D2071A with Lock code

Anything related to security system panels, installations, and other stuff.
Post Reply
cvfeinc
New Participant
New Participant
Posts: 7
Joined: Tue May 27, 2014 3:57 pm

Mon Jul 21, 2014 4:48 pm

Any ideas how I can reprogram a D2071A DACT of I don't have the right lockcode? Thanks!
User avatar
U8oL0
Moderator
Moderator
Posts: 970
Joined: Tue Dec 16, 2008 6:28 pm
YouTube Username: jjinc24
Location: Colorado Springs, CO
Contact:

Mon Jul 21, 2014 4:52 pm

Just a reminder...
P8.* Do not publically post panel access codes or backdoor instructions. If you need to ask or tell someone a code, do it over PM.
http://forums.thefirepanel.com/cms/rules.php
chris+s
Fire Alarm Technician
Fire Alarm Technician
Posts: 718
Joined: Mon Jul 07, 2014 8:37 am

Mon Jul 21, 2014 5:00 pm

Violation of Rule P8, Removed by Moderator
cvfeinc
New Participant
New Participant
Posts: 7
Joined: Tue May 27, 2014 3:57 pm

Mon Jul 21, 2014 7:12 pm

Sorry about that. Newbie here. Any ideas where I can go to solve the problem? I spoke with the last tech who programmed it and he wasn't much help. He said the default code was what they used bit it isn't working for me. I wonder if my D5200 is bad. Thanks for any advice.
Post Reply